+45 39 61 04 05

Hjælp

Byen findes ikke.
Søg eventuelt på geografisk søgning

Svenska

Bookinger via kontoret

Her vises en lister over nogle af de bookinger, som kontoret modtager.

Det er virksomheder der kontakter os, da deres medarbejdere skal bruge overnatning et sted i Danmark.

Hvis bookinger ikke er begyndte er du velkommen til at kontakte os hvis du har plads.

Denne liste er langt fra komplet, så selv om der ikke står noget er du velkommen til at kontakte os for at se om der er noget der ikke er nævnt her.

Herning: 1 sb + 1 db 14 jul - 03 aug 2019